Декорация

От 2009 година украсяваме щастливи събития, като сватби, кръщенета, юбилей, балове, детски рожденни дни и погачи, фирмени партита. Вярваме, че всяко тържество залсужава да бъде отпразнувано в красива и празнична атмосфера. Съчетавайки в работата си Вашите мачти, нашият безкраен ентусиазъм, артистични идеи, опит и отговорност, ние превръщаме Вашият празник в красиво и запомнящо се събитие, за което дълго се говори.

Всяка булка мечтае за красива, пищна, различна декорация, отличаваща се от останалите сватби на които е била гост или шаферка и кума. Избирайки уникален  тематичен стил за сватбената украса, младоженците могат да изразят себе си, своя вкус, характер или виждане за модерното и красивото. Бъдете различни, неутразими, бъдете себе си, доверете ни своята мачтана визия и ние ще я осъществим!

Сватба в хотел Акорд, сватба в софия, сватбена декорация, украса за сватба, цялостна организация на сватба, изнесен ритуал, сватбена арка, украса от естествени цватя, сватба в цвят праскова и корал, сватба с божури

Разгледайте  подкатегориите в нашата Галерия  Сватбени събития 2021    Сватби 2021 – 2 частСватбени събития и Сватбени събития 2 , Сватбени събития 3, Сватбени събития 4  Сватбени събития 5,  Сватбени събития 6    Сватбени събития 2020   само част от красивите сватби, които сме сътворили за нашите младоженци!

В нашето ателие изработваме ръчно всички малки детайли и аксесоари необходими за сватбения ден. Винаги подхождаме индивидуално в изработката на детайлите, съобразяваме ги с желанията на младоженците, със стила и цветовете на сватбата, с любими елемни и знаци и др. може да разгледате и поръчате сватбени аксесоари, подаръци за гостите, покани, или подходящ подарък за сватба  в нашия онлайн магазин, който ще се зареди автоматично, след като изберете Магазин от менюто.

Сватбена декорация, организация на сватба, булченски букет, сватба в софия, изнесена церемония, сватбена украса

Цени

Знаем, че въпроса за цените вълнува всяка двойка решила да отпразнува любовта си в празнична и красива обстановка. Стараем се към гъвкав подход по въпроса с цените и възможност за повече варианти в рамките на предвидения от Вас бюджет. Винаги изготвяме индивидуални оферти за клиентите си, според желаната визия , според сложността на изработката, според мястото на което се провежда събитието и броя на гостите, както и според количеството на материалите и спецификата на сезона.

Пищна и красива сватба в розово и златно в хотел Холидий Ин, сватгбена дакорация в софия, сватбена украса, булченски букет, цялостна организация на сватба

Запитване за оферта

Както споменах по-горе, цените зависят от материалите, обема, количеството, броя на гостите, мястото или местата на провеждане на събитето, цветята,сезона и др. За да бъде конкретна офертата ни, първо трябва да се запознаем с голяма част от тези детайли.

Сватбена декорация, организация на сватба, булченски букет, сватба в софия, изнесена церемония, сватбена украса

Когато решите да ни изпратите запитване за оферта за сватбена декорация, моля напишете датата на събитието, мястото, броя гости, желани и нежелани цветя, цветове, стил, или най-добре примерни симки, както и какво бихте искали да декорираме- масите на гостите, колко броя, аранжировка за младоженската маса, изнесена церемония, къде ще бъде тя? Булчински букет, букети за шаферките, гривни, бутониери, украса за сватбения автомобил, украса в църквата, в ритуалната зала, в дома на булката и т.н. Колкото повече информация ни дадете, толково по-подробна ще бъде и нашата оферта . Разбира се най-добре ще бъде да се видим и да обсъдим всички подробности очи в очи, но това може да стане и на по-късен етап.

Ако все още нямате представа къде ще се проведе сватбеното тържество, колко гости искате да поканите, нямате мечтана тема или стил за сватбената декорация, то ние можем да Ви предложим всичко от което се нуждаете, след като се видим и обсъдим предвидения от Вас бюджет. Ние предлагаме цялостна организация на сватбения ден и можем да Ви предожим абсолютно всичко,  а Вие да бъдете безгрижни и  щастливи участници в сватбения си ден.

За нас всяка сватба е различна, както са различни хората, за нас всяка сватба е една голяма емоция и истинско изживяване, а радостта в очите на клиентите ни в деня на сватбата, оправдава всичките ни усилия, дълги работни дни, а понякога и  нощи посветени на сватбеният им ден.

Ще се радваме да направим празника Ви специален, запомнящ се и прекрасен, точно както си го прадставяте!