Декорация

От 2009 година украсяваме щастливи събития, като сватби, кръщенета, юбилей, балове, детски рожденни дни и погачи, фирмени партита. Вярваме, че всяко тържество залсужава да бъде отпразнувано в красива и празнична атмосфера. Съчетавайки в работата си Вашите мачти, нашият безкраен ентусиазъм, артистични идеи, опит и отговорност, ние превръщаме Вашият празник в красиво и запомнящо се събитие, за което дълго се говори.

Всяка булка мечтае за красива, пищна, различна декорация, отличаваща се от останалите сватби на които е била гост или шаферка и кума. Избирайки уникален  тематичен стил за сватбената украса, младоженците могат да изразят себе си, своя вкус, характер или виждане за модерното и красивото. Бъдете различни, неутразими, бъдете себе си, доверете ни своята мачтана визия и ние ще я осъществим!

 

Разгледайте нашата Галерия Сватбени събития и Сватбени събития 2 вижте само част от красивите сватби, които сме сътворили за нашите младоженци!

В нашето ателие изработваме ръчно всички малки детайли и аксесоари необходими за сватбения ден. Винаги подхождаме индивидуално в изработката на детайлите, съобразяваме ги с желанията на младоженците, със стила и цветовете на сватбата, с любими елемни и знаци и др. може да разгледате и поръчате сватбени аксесоари, подаръци за гостите, покани, или подходящ подарък за сватба  в шашия онлайн магазин, който ще се разеди автоматично, след като изберете Магазин от менюто.

Цени

Знаем, че въпроса за цените вълнува всяка двойка решила да отпразнува любовта си в празнична и красива обстановка. Стараем се към гъвкав подход по въпроса с цените и възможност за повече варианти в рамките на предвидения от Вас бюджет. Винаги изготвяме индивидуални оферти за клиентите си, според желаната визия , според сложността на изработката, според мястото на което се провежда събитието и броя на гостите, както и според количеството на материалите и спецификата на сезона.

Запитване за оферта

Както споменах по-горе, цените зависят от материалите, обема, количеството, броя на гостите, мястото или местата на провеждане на събитето, цветята,сезона и др. За да бъде конкретна офертата ни, първо трябва да се запознаем с голяма част от тези фактори, както и с Вас самите, така че много Ви молим на ни изпращайте мейли с въпроса -„Колко ще струва украсата на сватбата ни? Моля изпратете ми оферта“ -Това съдържание в писмото Ви не ни дава никаква информация и ние не можем да Ви върнем такава, която да отговори на въпроса Ви. Когато изпращате запитване за оферта за сватбена декорация, моля напишете датата на събитието, мястото, броя гости, желани и нежелани цветя, цветове, стил, или най-добре примерни симки, от каква декорация точно се нуждаете- аранжировки за масите на гостите, колко броя, аранжировка за младоженската маса, изнесена церемония, къде ще бъде тя? Булчински букет, букети за шаферките, гривни, бутониери, украса за сватбения автомобил, украса в църквата, в ритуалната зала, в дома на булката и т.н. Колкото повече информация ни дадете, толково по-добре . Разбира се най-добре ще бъде да се видим и да обсъдим всички подробности очи в очи, но това може да стане и на по-късен етап.

За нас всяка сватба е различна, както са различни хората, за нас всяка сватба е една голяма емоция и истинско изживяване, а радостта в очите на клиентите ни в деня на сватбата, оправдава всичките ни усилия, дълги работни дни, а понякога и  нощи посветени на сватбеният им ден.

 

Работата на флорист и сватбен декоратор не е просто работа, тя е магия и призвание, тя е сериозна и отговорна работа, за която са нужни много знания, умения и години трупан опит, много контакти с колеги ипроизводители и вносители на цветя. Ако мислите, че леля Ви или Ваша приятелка може да свърши тази работа, така че да направи най-щастливия ден в живота Ви красив и празничен, или ако Ви е все тая за украсата на сватбата Ви, то тогава не ни пишете, не ни питайте колко би струвала някаква украса за сватба и не ни казвайте колко струват цветята на борсата. Повярвайте пътят на една роза от борсата до Вашият букет е много дълъг, за да не бъде тя просто роза от борсата. Ние работим с отношение към работата си и към клиентите си, така че очакваме същото отношение към нас.

Ще се радваме да направим празника Ви специален, запомнящ се и прекрасен, точно както си го прадставяте!